LIEBE DEINE ZEITLOVETHEMOMENTLOVETHEMOMENTSAVOURELINSTANTLOVETHEMOMENTVIVIOGNIMOMENTOAMATUMOMENTOPOKOCHAJTWÓCZASJЦЕНИТЕ СВОЕВРЕМЯ

Badrumskollektioner från Villeroy&Boch

Formsköna sinnessmickrare:

All collections
Ceramics (7)
Bathroom furniture (3)
Baths & showers (4)
List of all collections

Innovation ur tradition

Sedan 1748 har Villeroy & Boch konsekvent lyckats fortsätta sin innovationskultur och förvandla visioner till verklighet. Övertyga dig själv om den utomordentligt innovativa idévärlden i keramik, akryl och Quaryl® för ditt badrum. Låt dig förtrollas och inspireras av de imponerande kollektionerna. Njut av förväntningarna på ditt nya badrum redan medan du gör ditt val.

Varierande kollektioner - konsekvent estetik

Vill du ha ett badrum i en speciell stil? Oavsett dina behov har Villeroy & Boch passande erbjudande för att skapa ditt drömbadrum. Oavsett om det är puristiskt, tidlöst elegant eller romantiskt kommer du omedelbart förälska dig i dekorationskollektionerna från Villeroy & Boch.

Planera ditt drömbadrum direkt med önskad kollektion från Villeroy & Boch

Oavsett om det finns ett Subway 2.0-tvättställ i en minimalistisk, sofistikerad design eller ett perfekt format Squaro Edge 12-badkar: Designa ditt drömbadrum på ett praktiskt sätt med de högkvalitativa hygienprodukterna från din Villeroy & Boch önskade kollektion i den praktiska Badrumsplaneraren. Du bestämmer över badrumsdesignen för avkopplande ögonblick.