Architectura

Mångfalden av klara designer

[Translate to swedish:] Architectura von Villeroy & Boch
Villeroy&Boch_Waschbecken_Architectura

Professionellt planerade badrum

Architectura badrumskollektion erbjuder många designalternativ. Systemserien designades av professionella badrumsplanerare och inkluderar tvättställ i väggmontering, bänkskivor, inbyggda skåp och basskåp. Oavsett om det är i rund, oval eller kvadratisk form är de olika tvättställen perfekta för individuell badrumsplanering. En visuell höjdpunkt är den nya vägghängda DirectFlush-toaletten i modern design och med dold fäste. Det ser inte bara bra ut, det är också lätt att rengöra och särskilt hygieniskt tack vare sin ramlösa design. Det puristiska möbelprogrammet Legato kompletterar kollektionen perfekt.

Till produkterna

Architectura MetalRim: Otroligt plan utformning utan kanter

En ny generation duschkar kompletterar Architectura-kollektionen. Den innovativa MetalRim-tekniken som utvecklats av Villeroy & Boch används i de extremt platta, ramlösa duschkaren i högkvalitativ sanitetsakryl. Den integrerade, galvaniserade stålförstärkningen som är integrerad i alla 4 kantområdena bjuder på mycket hög stabilitet. Alla 31 modeller finns med kanthöjder på 15 mm och 48 mm såsom valfritt med Vilbogrip halkskyddsklass C. Architectura MetalRim övertygar med filigran estetik och optimal duschkomfort: 2014 utmärktes det innovativa duschgolvet Red Dot Design Award.

Till duschkaren

[Translate to swedish:] Architectura Video

Minimalistisk design, maximala designalternativ

Architectura-kollektionen möjliggör individuell och professionell badrumsplanering. Den är minimalistisk i design och varierad i form. Användningen av den innovativa MetalRim-tekniken ger duschkaren en särskilt hög materialstabilitet. En samling som uppfyller de högsta kraven på design och komfort.

Sök återförsäljareStarta nu