Avento

Min livsstil.

Framhäv ditt badrum skickligt

Överraskande fräsch design, praktisk funktionalitet och ett övertygande pris. Avento har allt som ett modernt badrum måste erbjuda idag - och ännu mer: För den nya badrumskollektionen från Villeroy & Boch imponerar inte bara med sitt perfekta utseende utan också med sina funktionella egenskaper - från det trendiga möbelprogrammet med akrylfronter i fyra färger och gott om förvaringsutrymme till modern och ljus keramik till DirectFlush-toaletten utan spolkant för maximal hygien. Och allt detta med ett stort storleksutbud, även för små lösningar eller gästbadrum. 

Till produkterna

Modern, lätt design

Tvättstället imponerar med sitt filigrana utseende och den mjuka konturen på insidan av tvättstället. Nya material, t.ex. akrylglas, valfritt i fyra färger och med en champagnefärgad dekorativ kant, ger de moderna möblerna det där lilla extra.

Till tvättställen

Samtida funktionalitet

Avento tvättställ finns i olika storlekar från 45 - 100 cm och är därför också lämpliga för små lösningar som t.ex. nischer och gästbadrum. Dessutom garanterar den kompakta väggmonterade, lätta toaletten med innovativ DirectFlush-teknik en snabb rengöring.

Badkaret med sin låga innerhöjd är särskilt vattenbesparande - och det centrala avloppet gör det mycket bekvämt att bada, även för två personer.

Avento-möblerna är inte bara ljusa och moderna, utan också mycket funktionella och har gott om förvaringsutrymme.

Alla produkter i kollektionen Avento

Gestalta ditt badrum nu med designen från Avento-kollektionen

Låt dig inspireras av den fräscha designen i Avento-kollektionen och planera ditt personliga drömbadrum steg för steg med hjälp av de enskilda elementen. Den innovativa badrumsplaneraren ger dig möjlighet att prova olika kombinationer och låta dem verka på dig.

Planera nu

Den effektiva toalettstolen för varje badrum

Framtidsinriktad hygien i tidlös design

Förnya ditt badrum med en ny toalett som förenar innovationskraft, renhet och estetik. Toalettstolen Universo TwistFlush övertygar med sin särskilt grundliga och vattensparande spolteknik som skapar en kraftig vattenvirvel – förpackat i en avskalad design som smälter in i varje badrum.
 

Till Universo TwistFlush WC

[Translate to swedish:] Universo TwistFlush WC von Villeroy & Boch

BadrumsplanerareStarta nu

NyhetsbrevRegistrera nu

Sök återförsäljareStarta nu