Collaro

Karaktär möter stil

Modern design idag är mer än bara vackert. Snarare skapar Collaro ett tidlöst vackert bostadsutrymme som inbjuder dig till att må bra. Filigran och ändå hemtrevlig. Den kontrasterande designkanten, som definierar kollektionens unika utseende, är slående. Upplev ett badrum som elegant kombinerar karakteristiska former, högkvalitativa material och praktisk funktionalitet.

Fin möter fast

Lätthet möter välbefinnande

Funktion möter emotion

De fina linjerna i tvättställskåpen fortsätter i möblerna. Detta är särskilt imponerande i underdelens endast 8 mm tunna bål.

Möblerna ser filigrana ut, men erbjuder en överraskande mängd komfort - tack vare generöst förvaringsutrymme och lådor med praktisk fullt utdrag och halkskyddsmattor. En stämningsfull höjdpunkt är aluminiumstången med integrerad, steglös LED-belysning, som också sätter accenter som de 10 färgkoordinerade möbelytorna.

En överblick över alla möbler

Individualitet möter avkoppling

Och oavsett om du väljer det väggmonterade badkaret i monolitisk design eller den inbyggda modellen, erbjuder den rymliga interiören dig gott om plats för en avkopplande välkänsla. På begäran kan du få alla varianter med bubbelpoolsystem och badfyllning, monolitbadet även som Colour on Demand.


 Upptäck alla förklädesfärger

Den effektiva toalettstolen för varje badrum

Framtidsinriktad hygien i tidlös design

Förnya ditt badrum med en ny toalett som förenar innovationskraft, renhet och estetik. Toalettstolen Universo TwistFlush övertygar med sin särskilt grundliga och vattensparande spolteknik som skapar en kraftig vattenvirvel – förpackat i en avskalad design som smälter in i varje badrum.
 

Till Universo TwistFlush WC

[Translate to swedish:] Universo TwistFlush WC von Villeroy & Boch

Utmärkt design

Med sin karakteristiska form imponerar Collaro också välkända designjuryer: Tvättställen med bänkskivor med kranhålsbänk fick det berömda Red Dot Award i kategorin "Product Design 2019" för sin utmärkta design.