Evana från Villeroy & Boch

Undermonterat tvättställ i enkel optik

Evana-kollektionen från Villeroy & Boch presenterar sig med eleganta undermonterade tvättställ som passar harmoniskt in i badrummet tack vare sin perfekt böjda ovala form. Den minimalistiska designen och det klara formspråket gör att keramiken i rent vitt lämpar sig för en snarare enkel inredning. Men de kan också fungera som en enkel bakgrund i en omgivning med väl utformad design. Resultatet är ett harmoniskt arrangemang som kompletteras av en snygg armatur och som står för modern boendekultur i dess mest estetiska form.

Mångsidig och utrymmesbesparande

De formsköna tvättställen i Evana-kollektionen integrerade i din högkvalitativa tvättställplatta erbjuder en intelligent användning av utrymmet och är det perfekta svaret på begränsade utrymmen. Den sömlösa övergången gör att du får mer fria ytor som du kan dekorera med till exempel tillbehör eller nyttiga små skönhetshjälpmedel. Detta skapar ett generöst helhetsintryck som ger mer visuellt utrymme, särskilt i små badrum. Den smakfulla keramiken är också idealisk som ett praktiskt dubbeltvättställ i familjens badrum.

Lättskött komfort

De exklusiva undermonterade tvättställen från Evana-kollektionen finns antingen i bländande vitt sanitetsporslin eller med en CeramicPlus-ytförädling. Denna innovativa teknik minskar skötselarbetet många gånger om. Vätskor droppar försiktigt av den keramiska ytan. Skarpa rengöringsmedel och tidskrävande rengöring hör till det förflutna med en sådan högkvalitativ produkt.