Hommage

Tecken på en stor tid

[Translate to swedish:] Hommage Waschtisch

Slående raka linjer möter en elegant blandning av material

Designen av Hommage-kollektionen fokuserar på slående, raka linjer. Det mest slående i detta sortiment är de detaljerade stegrelieferna som finns på all keramik. Kombinationen av högkvalitativt äkta träfaner i mörkt fläckat lönnträ och Carrara-marmor visar stilen på badrumsmöblerna i denna kollektion. Med ytbehandlingen CeramicPlus är sanitetsartiklarna snabba och enkla att rengöras.

Till produkterna

Klassikern av en stor tid

I stil med början av 1900-talet har det fristående badkaret från Hommage-kollektionen en klassisk form. Det förstklassiga materialet Quaryl, som snabbt absorberar den behagliga värmen i vattnet, säkerställer optimal komfort tillsammans med lutningen på baksektionen. De eleganta träfötterna och såsom de förkromade, guldpläterade eller i ädelmässing tillgängliga avloppsbeslagen sätter specifika accenter och ger estetiken en stark karaktär.

Till badkaren

[Translate to swedish:] Hommage Badewanne Detailansicht

Tidlösa designelement från en viktig era

Hommage-kollektionen kännetecknas av imponerande raka linjer. Inspirerad av 1900-talets tidiga år, kombinerar den tidlösa designelement från en stor era. Med stegreliefer på all keramik samt en materialkombination av äkta trä och marmor fascinerar Hommage i hög kvalitet.


Sök återförsäljareStarta nu