Memento 2.0

Plats för karaktär

Njut av den puristiska lättheten i Memento 2.0. Minimalistisk, distinkt. Den moderna premiumkollektionen för badrum är tillverkad av vår högkvalitativa TitanCeram-keramik. Exakta konturer och tunna väggar ger det omisskännliga Memento-designspråket ett extremt filigrant utseende. Konsekvent stilsäker - ett badrum som skapar utrymme för karaktär (er).


Plats för karaktär(er)

Den kraftfulla och samtidigt smala estetiken i Memento 2.0
avslöjas i varje detalj.

Se video

Konsekvent rätlinjig

Rätlinjig och ytterst smal presenteras de nya tvättställen av TitanCeram. Med sina tunna väggar och exakta kanter ger de ett exklusivt och samtida statement. De lyser inte bara med sin eleganta design utan också med en CeramicPlus yta i de klassiska porslinsfärgerna vit alpin, star white och glossy black samt med TitanGlaze-yta i de tre mattfärgerna stone white, ebony och graphite.

Till tvättställen

Trendigt matt utseende för en urban livsstil

Rumsdesignen med matta färger är mycket trendig. De nya matta tonerna Stone White, Ebony och Graphite ger kollektionen av tvättställ, toaletter och bidé ett modernt, urbant utseende.

Stone White

Färskt och nära tyngdlöst behagar kollektionen i elegant Stone White. Detta rena mattvita av den nya TitanGlaze-glasyren ger det raklinjiga designspråket liv på ett unikt sätt.

 

Ebony

Ett matt svart, mörkt som natt, med en mystisk karisma. En tidlös elegant nyans av vår TitanGlaze-glasyr som accentuerar keramikens distinkta form och samtidigt får andra färger i badrummet att lysa.

 

Villeroy&Boch_Memento2_Kollektion

Grafit

I TitanGlaze-glasyrens matta mörkgrå i grafit förmedlar keramiken högsta graden av individualitet och elegans. Uttrycksfullt och ändå motvilligt elegant. En nyans för äkta estetiker.

 

WC och bidé - två verkliga designobjekt

Minimalistiska och slående

Den rektangulära toaletten och bidén tar upp tvättställens distinkta linjer och blir puristiska designobjekt i själva badrummet. Tack vare innovativ DirectFlush- och AquaReduct-teknik uppnår toaletten perfekta sköljresultat även i denna speciella form.


Alla produkter i Memento 2.0-kollektionen