LIEBE DEINE ZEITLOVETHEMOMENTLOVETHEMOMENTSAVOURELINSTANTLOVETHEMOMENTVIVIOGNIMOMENTOAMATUMOMENTOPOKOCHAJTWÓCZASJЦЕНИТЕ СВОЕВРЕМЯ

O.novo

Överraskande annorlunda

O.novo | Villeroy & Boch

O.novo - design till ett överraskande överkomligt pris

O.novo öppnar för full kreativitet i badrummet, eftersom Villeroy & Boch-kollektionen erbjuder hela spektrumet av modern badrumsdesign. Sortimentet sträcker sig från eleganta tvättställ och handtvättställ i ovala och från 2020 även i vinkelform, genom vattenbesparande toaletter, urinaler och bidéer till klassiska duschkar och badkar. Alla medlemmar i familjen O.novo imponerar med sin tydlighet och återhållsamma elegans till ett överraskande gynnsamt pris-/prestanda-förhållande. Kollektionen kombinerar äkthet och tidlös design som passar in i varje badrum.

Till produkterna

O.novo - badrummet blir en plats för avkoppling

O.novo duschkar och badkar övertygar med sin tidlösa design och deras halksäkra yta i hög kvalitet. O.novo-keramiken har en porfri, sluten yta som är lätt att rengöra och uppfyller de högsta hygienkraven. Akrylytorna är också snabba och enkla att rengöra och behåller sin vackra glans på lång sikt. Njut av avkoppling och wellness i dina egna fyra väggar: naturligt, stilfullt, okomplicerat.

Till produkterna

O.novo Badkar

O.novo - oval eller kantig? Precis som du gillar.

O.novo-tvättställen använder geometrins grundläggande former. Oavsett om du föredrar ett böjt eller linjärt formspråk - O.novo uppfyller båda designkraven. Du kan välja mellan åtta fyrkantiga och åtta ovala vägghängda modeller. De nya fyrkantiga tvättställen och handtvättställen finns för två olika installationstyper: Väggmontering eller installation på en platta öppnar upp många planeringsalternativ för ditt nya badrum.

Alla produkter i kollektionen O.novo

Upptäck det kreativa spektrumet av O.novo-samlingen i badrumsplaneraren

Låt dig inspireras av de olika inredningsidéerna som erbjuds av O.novo-kollektionen och använd Badrumsplaneraren, för att designa ditt eget drömbadrum online. En realistisk 3-D-vy gör att du kan låta olika kombinationsalternativ verka på dig.

Planera nu


BadrumsinspiratörenInspirera nu

BadrumsplanerarenStarta nu

NyhetsbrevRegistrera nu

Sök återförsäljareStarta nu