Subway 2.0

Så mångfaldigt som livet

Badrum, lika individuella som du

Det omfattande utbudet av den mångfaldiga Subway 2.0-kollektionen erbjuder olika badrumsdesignalternativ. Även små rum kan användas optimalt på detta sätt. Tvättställen i kollektionen finns i en mängd olika modeller för att uppfylla dessa individuella krav. Med sin minimalistiska och genomtänkta design fokuserar de tydligt på funktionalitet: Detaljer som djupa handfat eller breda hyllor ger maximal bekvämlighet.

Till tvättställen

Innovation för de högsta kraven på hygien

Den nya generationen toaletter från Villeroy & Boch används i kollektionen Subway 2.0: Den innovativa DirectFlush-teknoloigin sköljer hela diskbänken med minimal vattenförbrukning. Den kantlösa designen gör också rengöring och underhåll särskilt lätt - för maximal hygien. Förutom vanliga toalettsitsar kan Subway 2.0-toaletter också kombineras med SlimSeats, de nya, moderna och ultraplatta toalettsätena från Villeroy & Boch.

[Translate to swedish:] Subway 2.0 DirectFlush Detailansicht

Olika färger för en individuell badrumsdesign

Badrumsmöblerna från Subway 2.0-kollektionen kompletterar de keramiska produkterna harmoniskt. Dessa finns i en mängd olika färger. Alla badrumsmöbler i den framgångsrika Villeroy & Boch-kollektionen imponerar med sin design och funktionalitet. Deras smarta inredning ger gott om förvaringsutrymme för badrumstillbehör. Handtagen inbäddade på framsidan kan väljas i silverfärgad matt eller kromfärgad glans.

Till badrumsmöblerna

Individuell badrumsplanering - innovativ teknik

Subway 2.0-kollektionen erbjuder en mängd olika kombinationsalternativ för en mängd olika krav. Oavsett om det är en familjebadrum, en bostadsbadrum eller en plats att koppla av: Med Subway 2.0 kan du skapa en individuell badrumsdesign. Med en mängd olika former och färger är kollektionen extremt väl utformad. Dessutom övertygar med funktionalitet och innovation.

Alla produkter i kollektionen Subway 2.0

Sök återförsäljareStarta nu