Wellness med Curved-faktor

Designikon i ny form och storlek
Theano Curved Edition Badewanne från Villeroy & Boch

Skapa nytt liv i badrummet. Den asymmetriska, naturligt böjda formen på nya Theano Curved Edition är perfekt för att ge hela rummet en speciell touch som ett monolitiskt badkar. Med nya Theano Curved Edition kompletterar vi vårt produktsortiment av eftertraktade fristående badkar och erbjuder en annan form och storlek på det framgångsrika badkaret Theano. Den ikoniska Theano-designen är perfekt för badrum som fortfarande behöver se moderna och tidlösa ut årtionden senare.

Till Theano-badkar


Theano Curved Edition Badewanne från Villeroy & Boch

Förverkliga drömmen om en personlig wellnessoas med det nya fristående badkaret Theano Curved Edition.

Detta är nytt:

  • Assymetrisk, minimalistisk design
  • Valfritt med Colour on demand
  • Elegant, naturligt böjd form med upphöjt ryggstöd
  • Ny storlek: 170 x 75
  • Utlopp i mitten
  • Fristående badkar av Quaryl®
  • Detaljerad ädel och facettslipad badkarskant
Theano Curved Edition från Villeroy & Boch
Theano Curved Edition Highlights

Full av livslust. Med sin mjuka, naturliga böjning och asymmetriska form är nya Theano Curved Edition ett elegant blickfång i badrummet. Du kan njuta av utmärkt komfort även i det nya badkaret som är 170 x 75 cm stort. Den smala kanten gör det möjligt att

Optional. Nya Theano Curved Edition har många tillvalsfunktioner för ännu mer komfort och förstklassig design: Färgdesign i BiColour för en personlig touch, Silentflow Det tysta och snabba badkarsinflödet, ViFlow för ett osynligt översvämningsskydd eller Push-to-Open-avloppsventil. Theano Curved Edition uppfyller alla önskemål man kan ha på en wellnessoas.

Fin. Det exklusiva materialet Quaryl® fulländar känslan av välbefinnande i den nya Theano Curved Edition. Den ger en behagligt mjuk och varm känsla mot huden under badet. Den icke-porösa släta ytan är lätt att rengöra. Quaryl® är också extremt robust och hållbart.


BadrumsplanerareStarta nu

NyhetsbrevRegistrera nu

Sök återförsäljare

Hitta en återförsäljare i din närhet
 

Starta nu