Venticello

Design från början till slut

[Translate to swedish:] Venticello Video

Perfekta linjer i badrummet

Venticello-badrumskeramiken är det enkla svaret på individuella frågor om perfekt funktionalitet i badrummet. Villeroy & Boch ställer omfattande keramisk expertis till service av högkvalitativt utförande. De filigrana skåptvättställen förbinder design med funktion: En ramhöjd på cirka 18 mm gör det keramiska utseendet lätt och elegant, medan tvättställsdjupet på 120 mm inte äventyrar funktionaliteten. De trei WC är utrustade med innovativ DirectFlush teknologi ochmöjliggör tack vare den ramlösa designen snabb och enkel rengöring. Med Venticello flyttar den ljusa trenddesignen i kombination med hög funktionalitet in i badrummet.

Till produkterna

En touch av viktlöshet

Linjerna med tunna kanter ger den viktlösa designen av badrumsmöbelformen och den genomtänkta funktionaliteten en pålitlig ram. Venticello tar fram individuella designförfrågningar med en perfekt uppfattning om moderna trender och presenterar möblerna i kollektionen i många storlekar och färger. Venticello basenheter finns i höjderna 42 och 59 cm och är tillgängliga med ett eller två utdrag i 1/3 till 2/3-uppdelning. Estetisk lätthet och funktionell inredningsdesign står för kreativ levande kultur och intelligent användning av varje rumssituation.

Till badrumsmöblerna

[Translate to swedish:] Venticello Badmöbel
[Translate to swedish:] Venticello Badmöbel

Enkelhet med perfekt trenddesign

Den vinnande estetiken i Venticello-kollektionen uttrycks i precisionen av ett filigrant designspråk. Asymmetriska tvättställ, generösa förvaringsutrymmen, ett bänkskåp med semi-försänkt utseende och platta toalettsitsar i olika utföranden är bara höjdpunkterna av en perfekt design som enkelt möter de högsta kraven angående funktionalitet och individuell rumsdesign.

Alla produkter i kollektionen Venticello

Den effektiva toalettstolen för varje badrum

Framtidsinriktad hygien i tidlös design

Förnya ditt badrum med en ny toalett som förenar innovationskraft, renhet och estetik. Toalettstolen Universo TwistFlush övertygar med sin särskilt grundliga och vattensparande spolteknik som skapar en kraftig vattenvirvel – förpackat i en avskalad design som smälter in i varje badrum.
 

Till Universo TwistFlush WC

[Translate to swedish:] Universo TwistFlush WC von Villeroy & Boch
Sök återförsäljareStarta nu