VICARE

Design känner inga gränser

Barriärfri badrumsdesign har en ny standard: ViCare-produktfamiljens mångfald erbjuder hela spektrumet av modern badrumsdesign. Barriärfria badrumslösningar i formskön design kompletteras av högkvalitativa tillbehör som möjliggör en optimal utformning av barriärfria badrum för den privata sektorn samt för generations- och vårdinrättningar.

Den utökade kollektionen innehåller mångsidig badrumskeramik och tillbehör för speciella behov. Formsköna detaljer som de integrerade handgreppen ger extra komfort och säkerhet för varje sjukhus- eller generationsbadrum. Samtidigt uppfyller O.novo Vita alla standarder för barriärfritt byggande och överträffar även stränga hygienkrav med de speciella DirectFlush-toaletterna och AntiBac-glasyren som tillval. Planera nu helt enkelt vackrare utan barriärer.

Upptäck ViCare

Accessoarer

I serierna Function och Design finns högkvalitativa tillbehör som uppfyller EU-direktivet CE EWG 93/42 gällande medicinska produkter och som står för säkerhet och medicinsk-teknisk prestanda. Handtagssystemen kan belastas mer än 20 % högre än vad som krävs för obegränsad rullstolsanvändning (funktionell serie i vitt 120 kg, stark designserie i krom 130 kg). Sittsystem som klarar belastningar på upp till 160 kg kompletterar utbudet.

 

Upptäck ViCare-tillbehören nu

ViCare Accessoires von Villeroy & Boch