Keramik

Ny? Nej, bra vårdat.

[Translate to swedish:] Tägliche Pflege

Allmänna skötselråd

Vem gillar inte att komma in i ett nytt, glänsande badrum? Det tar inte mycket att hålla allt som nytt så länge som möjligt. Badrumskollektionerna från Villeroy & Boch gör det särskilt enkelt för dig. Eftersom de är utvecklade på ett sådant sätt att rengöring och underhåll kan göras mycket enkelt. Ofta räcker det med enkla huskurer - det är bra för miljön och dig säkert också. Du kan använda din tid bekvämt, till exempel med ett avkopplande bad. Under det här menyalternativet hittar du mycket information som hjälper dig att hålla ditt badrum som nytt under lång tid. Plus några extra tips från våra medarbetares mångåriga konsultupplevelser och nya resultat från vår forskning.

[Translate to swedish:] Aveo New Generation Badewanne
[Translate to swedish:] Architectura Waschbecken
[Translate to swedish:] Legato Möbel

Daglig vård

Sanitetskeramik från Villeroy & Boch har en slät, tät och nästintill reptålig yta som är resistent mot alla vanliga hushållssyror och alkalier. Ofta är allt du behöver för daglig vård klart vatten och en fuktig trasa. Vattenmärken, fett- och tvålrester kan enkelt avlägsnas med badrums- eller vinägerengöringsmedel. Om du vill klara dig helt utan "kemi" kan du använda hushållsvinäger eller utspädd vinägeressens. Kalkavlagringar avlägsnas snabbt. Om fläckarna är lite mer envisa kan du lämna en vinägerdränkt hushållsduk för att verka över natten. Det finns också milda kalkborttagare eller vinägerrengöringsmedel tillgängliga från specialhandlare, som du kan använda enligt tillverkarens rekommendationer. Försiktighet rekommenderas med alla ämnen med högt fluorinnehåll, såsom de som finns i rostborttagare och tandkrämer. Långvarig exponering kan orsaka fläckar. Ta därför bort avlagringar omedelbart! För allvarligare smuts rekommenderar vi flytande eller krämiga, icke-repande badrumsrengöringsmedel. Effektiviteten av dessa medel förbättras om du använder en mjuk icke-repande svamp.

Här hittar du tips och tricks för skötsel av keramik. Du kommer också att lära dig hur man försiktigt tar bort metallnötning.

Ceramic care tips / How to remove metal residues | Villeroy & Boch

Viktig information

  • Skurmedel resp. skurpulver
  • högkoncentrerad avloppsrengörare
  • Beslag- och stålrengörare
  • pulverformad WC-rengöringsmedel
Vi rekommenderar att du undviker att använda dem helt eller, i fallet med avloppsrengöringsmedel, beslag eller stålrengöringsmedel, undviker direktkontakt med keramiken.
[Translate to swedish:] Badkollektionen
Badrumskollektioner
[Translate to swedish:] Badmöbel
Badrumsmöbler

Till kollektionsöversikten