LIEBE DEINE ZEITLOVETHEMOMENTLOVETHEMOMENTSAVOURELINSTANTLOVETHEMOMENTVIVIOGNIMOMENTOAMATUMOMENTOPOKOCHAJTWÓCZASJЦЕНИТЕ СВОЕВРЕМЯ

CeramicPlus skötselanvisningar

Mer renlighet - mer tid för livskvalitet.

CeramicPlus

CeramicPlus - den smutsavvisande ytan för keramik - har gjort det lättare för miljontals kunder att rengöra badrummet i mer än tio år. Den innovativa efterbehandlingsprocessen säkerställer att droppar på ytan omedelbart flyter tillsammans för att bilda vattenpärlor och sedan helt enkelt rinner av med smuts och kalk upplöst i dem. CeramicPlus: det rensta nöjet.

Utmärkta produkter behöver utmärkt efterbehandling: CeramicPlus

Vanlig keramik

Vanlig keramik

CeramicPlus

CeramicPlus förfinad

Högsta kvalitet med enkelt underhåll

  • Reptåliga och hållbara ytor
  • Hygienisk och ren
  • Särskilt lätt att sköta och lätt att rengöra
  • Okänslig för alkalier och syror
  • Höga kvalitetsstandarder för material som används

Keramiken med ett plus för dig


• Livslängd
• Reptålighet
• Hygien
• Okänslighet mot syror och alkalier oavsett tvättställ, toalett eller bidé kommer du att ha mycket kul med de exklusiva och lättskötta produkterna från Villeroy & Boch.

CeramicPlus är så lätt att ta hand om

Vi rekommenderar att du använder en mjuk repfri svamp eller trasa för daglig skötsel. Om du vill använda ett rengöringsmedel är det bäst att använda ett kommersiellt tillgängligt universalrengöringsmedel och undvika att använda aggressiva, repande och miljöskadliga rengöringsmedel. Dina fördel: Tack vare den enkla skötseln av CeramicPlus kan du uppnå fräsch renhet och optimal hygien även utan aggressiva rengöringsmedel. För allvarlig nedsmutsning rekommenderar vi i allmänhet att använda milda badrumsrengöringsmedel eller milda universalrengöringsmedel. Vid envis hårdnackad smuts låter du bara badrums- eller kalkrengöraren verka över natten. Geler och skumrengöringsmedel är särskilt lämpliga eftersom de också fäster väl på sluttande ytor. Eller: lägg bara en trasa fuktad med rengöringsmedel på smutsen. CeramicPlus är resistent mot alla vanliga hushållssyror och alkalier (inklusive kosmetiska och medicinska produkter med ingredienser som lösningsmedel, alkohol, aceton). Liksom alla keramiska ytor kommer CeramicPlus också att skadas om följande medel används kontinuerligt: Skurmedel resp. skurpulver, högkoncentrerat avloppsrengöringsmedel, beslag och stålrengöringsmedel eller blekmedel som innehåller klor.